吓,话你知,我喺呢间食堂嘅菜单上试咗几样好正点嘅美食,攞嚟嗌一嗌口都唔信。首先个烟韧嘅菠萝班兰麻薯波,真系一啖咬落去,外层嘅菠萝皮脆脆声,响你耳边都听到佢「嘶嘶」作响。中间夹咗班兰馅兜住朱古力粒,香滑得滞,多层次感觉一流!食落去想啲班兰味道重啲都有得,而且麻薯波超弹牙,好似啖啖情啊噢!跟住,讲下佢哋嘅月饼选择。迷你台湾土凤梨月饼,创新得嚟唔失传统滋味,每一啖都酸酸甜甜,凤梨香悠悠穿晒整间屋,又唔会过甜过腻,真系好得意噃!再者,咸肉糭呢样令我最震撼嘅节日食品,讲真,啲咸肉糭好过弹,一口咬落去肉香四溢,糯米好入味,系其中一款我哋嘅传统食品,但佢哋可以整到咁新鲜多汁,有层次,一定要赞下👍!总括,呢间食堂绝对系揾食嘅好地方,又唔会话你一定要大把铜板,俾人一种好亲民、正宗嘅食物享受。啲食物质素同别出心裁嘅味道,我保证食咗会想再嚟!🍍🥮🍘