2023-12-25 587 浏览
来到这家店,首先点了经典必试的「鲑鱼蛋白治」,真的系一绝!软绵绵的烤面包上叠满了烟三文鱼同青翠欲滴嘅牛油果,每一口都好似在咀嚼中演奏咗一场美嘉嘉的交响乐🎶。啲水煮蛋流心到不得了,个Eggs Benedict做到滑溜溜,啱晒喜欢蛋汁rich滴滴的食客。再唔可以错过系佢哋嘅「B.E.L.T三文治」。脆口bacon嘅香味夹杂著蕃茄嘅酸甜,真系过瘾👍🏼,加上个煎蛋跳跃喺味蕾之间,可以话系一尝难忘!喺甜品方面,我决定拣「雪糕三文治」。完美结合雪糕同曲奇嘅口感,啲雪糕嘅口味都好特别,齿颊留香😋。每一啖雪糕都顺滑到不得了,食落去又唔会太腻,完美收尾!饮品方面,「焙茶拿铁」真系够哂kick,苦甜之间嘅平衡拿捏得宜,啱哂跟埋精致嘅甜品饮。整体嚟讲,呢次食旅真系五星级享受,几时再黎?即刻都想啦!🍰🥪☕️