是次用恆生信用卡,買左1份 西班牙 Tapas批 外送速遞2人套餐 $229 份量是如此的多~我心諗,2個人點食得晒咁多野?!?!?! 1個大批+主菜+ 滋味盒+忌廉湯x2~西班牙 Tapas批 有很多舞菇,大大件的雞肉,尤魚圈(口感佳),生菜絲餡料~仲有厚切的長條煙肉呢!!個pizza批邊非常之多餡料~香濃的車打芝士,墨魚,厚切片的辣肉腸,蝦!!! 因有原個紅椒切出來的紅椒切件,,紫洋蔥的存在,非常colourful! 套餐附1小碗的herbs,可自行加在pizza上~口感果然很清新~呢款pizza唔似平時見開果d,整個pizza表面上也有芝士,而係0係批邊就可以見到車打芝士捲入批邊內~主菜揀左拿破崙海鮮螺絲粉打開個錫紙盒,原來仲有一層錫紙包裹著的螺絲粉呢~有少少吞拿魚碎~茄汁味不太濃,略為唔夠茄汁的味道,需要自行再加d黑椒更為好味..以為份量一定好少,但食落又真係幾多wor!!小食滋味盒~ 全部款式的小食各4件~有脆皮腸,好吃~但係無肉汁滲出來~ 芝脆卷中間o既半融車打芝士很好吃~~但其中一件個酥皮燶得很厲害.... 格格薯脆好多件~附上1份酸辣醬tim! 雞翼4件,
是次用恆生信用卡,買左1份
西班牙 Tapas批 外送速遞2人套餐 $229
整份套餐
西班牙 Tapas批
pizza 盒
超讚的賣相
批邊層次相當之豐富!!!!
看得口水也快流下來了吧?!?!
清新的餡料~什菌,紅椒,紫洋蔥,生菜,尤魚圈!!!

主菜揀左
拿破崙海鮮螺絲粉
打開 錫紙盒--拿破崙海鮮螺絲粉
收據及拿破崙海鮮螺絲粉
以為份量一定好少,但食落又真係幾多wor!!

小食滋味盒~
小食滋味盒的cover
小食滋味盒
全部款式的小食各4件~有脆皮腸,好吃~但係無肉汁滲出來~ 芝脆卷中間o既半融車打芝士很好吃~~但其中一件個酥皮燶得很厲害.... 格格薯脆好多件~附上1份酸辣醬tim! 雞翼4件,很jusicy!

忌廉湯
較為多1 pai pai唔凝固o既cream狀物體....無乜磨菇可言...雞肉較為多肥肉

惠顧$180附送的
肉醬粟米薯茸
惠顧滿$180,即送肉醬粟米薯茸~非常抵!!
非常好吃!!
真係食唔晒,份量實在太多~

再次讚賞
不愧係「至hot外送」 100%熱~ 我地1:18pm落order,職員0係電話裡頭承諾45min之內1定送到,真係唔駛2pm即送到,附茶餐coupon~
30 分钟 (外卖送餐)
整份套餐
小食滋味盒
小食滋味盒的cover
pizza 盒
超讚的賣相
批邊層次相當之豐富!!!!
看得口水也快流下來了吧?!?!
清新的餡料~什菌,紅椒,紫洋蔥,生菜,尤魚圈!!!
惠顧滿$180,即送肉醬粟米薯茸~非常抵!!
非常好吃!!