2022-06-29 110 浏览
Ooo叢林feel型格餐廳酒吧😍ooO呢間酒吧餐廳係尖沙咀既新人氣店,有鬧市中別樹一格既叢林感覺之餘,整間餐廳由餐牌、佈置、氣氛、食物、員工😎等都給人新潮型格的感覺👍🏻大家真係要黎感受下。餐廳分室內及室外部份,室內優雅簡單佈置加落地玻璃🪟文青飲嘢吹水打卡!佢既cocktail 及mocktail🍹🥂🍸都非常好飲兼非常”打卡able”😍個人喜歡户外位置😊有叢林包圍🌴🪴感覺好Chill🍸細心既餐廳放左大量冷風機在户外,大家放心唔會太熱仲有涼風😊可以放心打卡😂😂不過打卡時要擋一下啲風,如果唔係會頭髮亂了😂餐廳食物方面都好出色😋選擇都很多且菜式味道有水準👍🏻OooooOSalmon Wellington威靈頓三文魚 $218😍威靈頓不是容易做的菜,我見到有威靈頓三文魚即時要order!外層酥皮烘得很香香帶牛油味👍🏻配三文魚又唔會太heavy😋配菜有露筍薯蓉👈🏻簡直完美。OooooO波士頓龍蝦配龍蝦汁意粉 $268一上檯就感覺到餐廳既突出風格,擺盤有心思👏🏻意粉🍝每條都有龍蝦汁味道,又唔會好似其他意粉只係大大堆汁鋪面,個人幾喜歡💕,龍蝦亦很爽口!OooooOSoul Fresh $68👉🏻呢杯真
Ooo叢林feel型格餐廳酒吧😍ooO

餐廳食物方面都好出色😋選擇都很多且菜式味道有水準👍🏻

Salmon Wellington
威靈頓三文魚 $218

波士頓龍蝦配龍蝦汁意粉 $268

Soul Fresh $68
👉🏻呢杯真係 So Fresh好青新,飲品用新鮮青瓜、荔枝、荔枝汁、蘋果汁及梳打混合而成😍唔會好甜而且真係用新鮮青瓜製成,正!而且仲非常打卡able!

Air Force Red $68
好靚既一杯mocktail ,用新鮮士多啤梨🍓、荔枝、蘋果汁及薑汁汽水混合而成🍹甜甜既士多啤梨味加少少薑味幾好飲!

佢地其實仲有Shisha 提供,Happy Hour 或飲嘢都係一個好選擇。