2016-10-20 978 浏览
今日同男朋友食下間好出名既店 平時都見到好多人排隊 仲要有幾間分店 心諗應該幾好味 所以就走左去試!入到去 我感覺我自己好似反左中國大陸甘 因為都幾多人黎食野!如果平時中意反大陸食下辣野甘 呢間就岩哂!先講食物1.口水雞(必試)味道真系吾錯 上面加左芝麻 令到個味好出同好香 而隻雞又幾嫩口 連個雞胸都好味 每件雞都沾上d汁 一流!個份量都好多 不過我就覺得喊左少少 姐左其他串燒既味2.重慶酸辣粉又平又份量多 平時系街食一碗都要成20幾蚊 而加仲可以坐系到慢慢食都系24蚊 3.尖椒皮蛋皮蛋既類別同我地平時食開吾同 吾知系其他食物味道太重定點 我吾系太食到個皮蛋味 4.串燒我地叫即串燒佢都系即叫即到整既 我地叫左雞翼、煙肉腸仔、豬頸肉味道系吾錯既 而且價錢都吾貴 平時我都好中意食煙肉腸仔 但出街成日都冇 今次終於可以食拉 而個多士系港式 吾系西式 但個味同平時既一樣 只系包既種類吾同!5.珍珠奶茶雖然吾知點解中國菜會有台灣既珍珠奶茶 但如果食辣野或者解渴 我都會建議大家飲下啤酒、或者加多寶 更加有去左中國既感覺ma整體上,我覺得味道還可 如果口痕 想食下中國菜 呢間都包好既選擇呀!

先講食物
1.口水雞(必試)
2.重慶酸辣粉
3.尖椒皮蛋