2020-07-10 3470 浏览
中环上山去完大馆影相 想去啤一啤去到酒吧前已经有啲肚饿所以去咗食pizza入左去uncle’s pizza 人已经半满好彩仲有位 中环SOHO 好多细细间的店喱间半开放式厨房 令空间感大睇餐牌睇到眼花 店员好好咁推荐食物俾我由小食炸物到pizza pizza款好多 仲几有特色 同埋唔少酒品小食听住流行音乐 有客人用英文倾计我都可以chill下 好好同朋友倾下计先来的是小食chicken lollipops 🍭 底有沙律菜可以食 而炸鸡无炸到好多油鸡翼起了鸡肉再炸到变鸡球加上酸甜黑椒酱 带辣带微甜入口鸡肉香滑 够热 鸡皮又脆 正众多pizza中 点左german culture pizza 🍕 Pizza未食已经觉得好香 面上有两款肉肠加上茄酱蕃茄碎 入口又酸又带微咸饼边食到烤到脆脆的cheese 口感味道都好好最后见饿饿地 两个人多点 一个意粉Linguine with fresh crab mushroom, prawns 店舖见我哋两个人share一个意粉食帮我地分开咗两个碟上 唔使我哋自己分两碟的份量都好平均每碟都会有蟹肉同海鲜赞下佢只虾 一啲都唔普通 上碟时已剥咗虾壳虾肉新鲜弹
中环上山去完大馆影相 想去啤一啤

在店内享受左美味既晚餐

估唔到食到服务好食物高质的店铺
俾我同朋友在饮酒前好好享受下

2020-07-06
  • Chicken  lollipops  with  honey  BBQ  sauce