2021-08-24 55 浏览
放工時間6:00嚟到呢度,先至發現原來自己book錯咗觀塘嗰間。呢度係牛頭角!幸好有位,仲係窗口位,真係非常難得!因為平時呢度晏晝多人到癲~今晚唔係食咗好多嘢,揀咗一個叉燒burger,同埋一個沙律!佢個漢堡的確令我幾驚喜,好大份,兩個人吃啱啱好,同埋真係幾好味!我都好鍾意食呢個款式嘅薯條梅子蕃茄沙律,都幾清新!不過如果多少少其他配料會更好!嚟到呢度,一定要試咖啡!朋友揀咗埃塞俄比亞手沖咖啡,佢話好飲!其實呢度非繁忙時間真係可以做到貓貓呢隻效果, lunch time就難啲~哈哈本來想食件cake,但係晚餐時段係唔可以order cake,甜品只有窩夫這個選擇!真係好唔彈性…..。問左店員可唔可以出去自己買,佢話唔可以,因為堂食要加一,其實我唔介意比加一,因為我淨係想試下佢哋cake! 因為呢點,扣咗分!

梅子蕃茄沙律,都幾清新!不過如果多少少其他配料會更好!

嚟到呢度,一定要試咖啡!

朋友揀咗埃塞俄比亞手沖咖啡,佢話好飲!

因為呢點,扣咗分!