(非会员)
上星期日晚,我同我朋友同我老公重有我個BB囡去食飯~我朋友話去紅蜻蜓~咁無所謂,我去到就叫左個特價鐵板餐帶子拼牛扒跟飯,個牛扒要7成熟,跟住個待應一手將餐具放在枱上等我地分,重要有加一服務費,我都唔知佢地有咩服務囉!黎樣都算.之後佢地上菜又係我BB車隔離上菜,好彩冇整到我BB JA.如果唔係我一定鬧爆佢.首先上個忌廉湯先~真係麻麻地~勁咸,接著黎餐包,基本上又係一般~主菜佢地就比左個帶子拼牛扒配薯茨,咁我就叫個待應換,點知個待應就好大聲兼好冇禮貌話要跟飯就要加5元,個餐牌有寫明,但係我同個朋都睇黎睇去都見唔到有寫囉,只係見到個餐牌寫住(黑椒汁/洋蔥汁/蒜茸汁),餐飽,餐湯,餐飲(涷飲加2元).我睇完餐牌就話都冇寫.咁我之前係叫跟飯你地又唔講明,宜家又唔換比我,太過份啦.5元我唔係比唔起,只不過係佢地既餐牌冇寫點解我要比呀.唔換都算.之後到我食牛扒,個扒硬到食到食唔到,我話要換,個CHAEP經理話唔洗換,佢重叫D伙計拎刀叉黎,佢重話以佢咁多年經驗一切就知係唔係個牛扒係唔係7成熟.點知佢就係咁切D肥膏,就係咁話一D都唔硬,咁我就叫佢切第二到,佢話冇需要,咁就走開左之後重話係我地放到D野食涷
上星期日晚,我同我朋友同我老公重有我個BB囡去食飯~

我朋友話去紅蜻蜓~咁無所謂,

之後重話係我地放到D野食涷晒令到D扒變成咁.佢話用鐵板上既就一定係咁,佢重話佢熟出黎係7成放左係鐵板上面就會有唔同.我諗佢熟出黎係7成放左係鐵板上面都唔會熟到變9成熟呱.重有D薯茨又唔熱,又勁淋,都唔似岩岩炸出黎~

都唔知佢點做經理架!唔怪得D伙計都咁冇禮貌,我就睇下佢間野幾時執笠.