2004-12-13
上次放甩左太座,冇帶埋佢黎這裡參加Openrice聚會,尋晚就上黎補番數,仲帶多過細路女一齊去食過。為免在重慶大廈被d星哥夾,今次帶佢地行後門,避過晒d人,順利上到餐廳。個場真係幾旺,據阿James講,呢度日日都係咁,想唔發都唔得。搵阿James 呵打左幾個菜,有samosa, chicken fry, fish tikaa, Jhalfraizie, chicken masala, 同兩個naan 。基本上跟上次一樣好味,唔同的是今次就可以慢慢食幾碟。我地各人都異口同聲的讚fish tikaa 是該晚最好的一味,魚肉外層脆口,裡層肉質鮮甜熱辣辣。另外再點杯上次沒有飲到的甜Lassi,味道唔錯。亦試下masala tea, 拉茶是也,香滑濃鬱。真係抵佢咁多人,食物真的有相當水準。
真係抵佢咁多人,食物真的有相當水準。