2020-03-05
呢幾日又凍番,行完山就bino下暖身。 黎到銅鑼灣,當然少不了去我至愛bino餐廳🍴啦! 呢間店既套餐成日會因應季節而轉的。 今次就食左呢個清甜椰子🥥雞🍗湯底。 唔係講笑,成個椰青係你面前倒落湯度,侍應再人手刮d椰子肉出黎。落鍋唔使幾分鐘,陣椰青香就出晒黎。 湯底我就例牌飲兩碗🥣嘎啦! 今次飲左三碗😂😋 太好飲! 好似自家湯咁正! 雞肉熟左就要食,唔係會柴嘎! 我地啱啱好熟就食,就好鮮嫩啦。到至尊天九牛腩頭,哇哇哇,好諗,靚牛🐂! 果然入口即溶,好食! 貴嘢就真係一分錢 一分貨! 至於貴妃蚌就仲正呀! 好鮮甜又爽口!又易咬😂😂👍🏻👍🏻👍🏻 我下次會追加!今次食套餐太飽啦😂手打蝦丸同手打牛肉餃就真喺保持水準!牛肉餃啲肉好實淨,好似乒乓波咁大😂😂最後,椰香脆馬花,好好好食啊😋! 一定要食,okay? 自己廚師👩🍳自己整(侍應講的!) 唔係大陸來貨。 好脆,味道啱啱好,唔會太甜。 至於個青菜🥬盤,種類多,加埋呢隻湯底,唔正都唔得啦。哈哈哈食完,仲要送一支消毒酒精搓手液,好窩心貼心! like!
至於個青菜🥬盤,種類多,加埋呢隻湯底,唔正都唔得啦。哈哈哈
食完,仲要送一支消毒酒精搓手液,好窩心貼心! like!