2021-07-23 1569 浏览
呢間Cafe對於我來講係充滿回憶😽喺8至10年前會分別同唔同嘅friend都會一班人去 仲要玩到凌晨人哋閂門先走🤨好適合一班人傾偈 hea下 飲杯嘢嘅地方👯‍♀️👯相隔10年再去 發現原來好多人細個都會去呢一度聚腳😂😂原來係大家嘅回憶🤩10年後唔單止食物質素、飲品可以保持✨仲變咗做香港人嘅cafe💛💛撐係應該嘅💛🥪煙三文魚意大利烘飽 $112話就話係三文治🥪不過份量真係好多 好厚實好多餡 除咗煙三文魚🍣仲有番茄🍅菜🥬青瓜🥒同埋最邪惡嘅沙律醬🧂✌🏻成個包咬落去嘅口感好實在 有大大塊嘅三文魚 然後啲番茄同菜中和番啲沙律醬嘅漏 感覺良好少少😋仲有薯條🍟做伴碟 成個菜式好似唔係好襯晚餐😂但我又幾鍾意💫🍳全日早餐 $132又係完全唔係夜晚食嘅嘢😂😂不過調轉 難得夜晚有得食all day🍳🥐梗係叫😂😂同埋 有薯餅嘅all day係會更令我心心眼😍另外 仲要有個牛角包🥐我將啲炒蛋夾埋落🥐一齊食 掂呀👍🏻另外佢一樣有煙三文魚 又係厚實兼大大塊 而家見到個all day幅相都飽了😅🌙月亮 (荔枝 菠蘿 鮮打沙冰) +$14根本荔枝加菠蘿係完美嘅組合🍍兩樣我最愛嘅生果🥺飲落去兩樣味都好出 又唔會覺得過甜 好

🥪煙三文魚意大利烘飽 $112

🍳全日早餐 $132

🌙月亮 (荔枝 菠蘿 鮮打沙冰) +$14

根本荔枝加菠蘿係完美嘅組合🍍兩樣我最愛嘅生果🥺飲落去兩樣味都好出 又唔會覺得過甜 好fresh 行到熱🌞飲返杯堅正!

🍫薄荷朱古力咖啡 +$8
另外可以揀焦糖🍯/榛子/玫瑰🌹/拖肥/香蕉🍌 實有一款味啱你飲嘅🥰
Size比想像大杯 薄荷味、朱古力味、咖啡味、都可以取得平衡 又估唔到呢類Cafe都可以做到呢啲質素🥰

呢間Cafe即使係平日嘅夜晚都幾旺下 而且好多人都係三五成群嚟 所以最後都係book定位好啲😘