2019-03-13 24 浏览
倫哥私房菜聽朋友介紹過但一直未有機會食,今日一於約下一個好耐無見既朋友一齊食話明私房菜一定好多野食,呢到一坐底已經有一碟小吃,酸酸辣辣好開胃一轉眼又有一盤刺身,份量2個人但就無得再點,不過唔緊要喇,話明私房菜之後既野食相信會更吸引雞煲上場,啤!見到雞煲咁大鍋已經好擔心食唔食得哂但因為個醬汁好好味,所以唔覺意就清哂lu, 職員好幫手會教點樣煮D雞先唔會韌,所以雞煲好快俾我地清哂現場仲每人送一隻鮑魚同花膠,一D都無韌,相信用了唔少時間整,好少機會放題有得食鮑魚火鍋小妹揀咁麻辣湯同皮蛋莞茜湯,麻辣鍋辣度唔算好辣但香料味十足。現場仲有一大盤海鮮、2人份量的牛肉,全新都非常新鮮,唔夠食仲可以任點任食其他火鍋配料,不過不得不說,食哂枱面所有野都已經好飽喇
倫哥私房菜聽朋友介紹過但一直未有機會食,
今日一於約下一個好耐無見既朋友一齊食

一轉眼又有一盤刺身