2017-02-23
幾個朋友仔又去左食大家都like既韓國野,今次去左朋友介紹既熨燒達人,食物同地方都唔錯,都好有韓風味道,抽氣方便又做得好好,唔算好焗都有味,最正係塊鐵板熨斗勁得意,又實用黎壓d食物,等佢再快熟d都平均咁熟,又有得玩又有得食!Order左set海鮮,都幾新鮮好食,食物亦都清得好乾淨企理,燒熟左既扇貝都仲好大隻啖啖肉,爽甜大蝦亦唔失禮,大大隻爽口彈牙得黎又鮮甜好味,點埋醬汁一齊食,更加滋味! 帶子同魷魚都唔錯不過不失一樣咁好味! 厚切五花腩,鍾意食肥豬肉野既我,覺得真係好好味,不過燒既過程時間就要耐d,店員都好好見到我地唔係幾知點處理好,都會主動幫我地燒,仲教我地用熨斗壓下會快熟平均d,包埋生菜一齊食即刻減少油膩感! 💕石卵生牛肉,都幾好味嫁,牛肉半生熟撈埋雞蛋一齊,肉質更加嫩滑唔錯,加埋惹味醬汁一齊食,更加好味添呀!