2024-02-29 480 浏览
今日去咗尖沙咀呢间恐龙主题嘅亲子餐厅度食晚饭 虽然话亲子餐厅有好多小朋友嘅玩具玩 但系同时都有啱大人玩嘅board game 啱晒同朋友慢慢嚟食嘢倾计磨时间 而且感觉呢度都几适合包场做生日派对见到餐牌有两个价钱 一个系正价 另一个系会员价 后尾听店员介绍原来入会唔使钱 只需电话号码就可以有折 咁就更加抵食白酒忌廉煮青口 作为一个开胃嘅前菜 个汁算系做得几唔错 可以带出青口嘅鲜味招牌西班牙海鲜饭 佢有大portion同细portion 我哋叫咗个细 但系份量已经非常够 而且海鲜好足料 有大虾 青口 蚬 带子 鱼肉等等 西班牙饭嘅口感唔错 软硬适中 蕃茄汁嘅稠结度同味道都啱啱好多重辣味香肠Pizza Pizza系薄批 饼底非常香脆 面头嘅芝士好软滑而且可以拉芝 配埋辣香肠 里面仲有菇菌 好味又香口 青柠百香果梳打 味道唔会过甜恐龙乐园杂果宾治 佢除咗系一杯好经典嘅杂果宾治之外 里面仲有啲恐龙造型嘅啫哩 非常可爱杏仁牛角窝夫雪糕 牛角窝夫系新鲜焗起 非常酥脆 窝夫热辣辣配上冻冰冰嘅云呢拿雪糕 冰火交融 面头洒上杏仁片同埋朱古力酱 味道非常夹朱古力味熔岩火山 卖相真系好似熔岩火山咁 烤热咗嘅

青柠百香果梳打 味道唔会过甜

朱古力味熔岩火山 卖相真系好似熔岩火山咁 烤热咗嘅酥皮包淋上朱古力味嘅Cream 在洒上朱古力粉 啱晒小朋友口味

埋单店员仲同我哋讲原来呢度有积分制 每消费满20蚊就有1分 5分可以夹公仔 15分可以扭扭蛋 仲可以换其他恐龙礼品例如恐龙Lego模型 我哋就用咗啲分嚟夹公仔 真系夹到一只恐龙仔 过程好满足 又有玩具玩又有公仔夹仲有好嘢食 相信小朋友嚟会更加开心