🐻最愛試新餐廳,見佢有半露天位又有落地大玻璃窗又幾型格,所以就lunch去試下先 😌 12點左右去到都有唔少人食緊啦 🤪 lunch set 除咗main dish 仲有湯/沙律再加基本飲品 😋 🐻推介‼️✨「All Day Breakfast」All Day就成日食,🐻最有驚喜係牛角包🥐,有兩個細細個而且夠鬆脆 😋 另外大啡菇🍄 都唔錯,整得juicy又有獨特香味 🤔 少有既菠菜都幾新鮮清新 🥬✨「Margherita Pizza」薄身既薄餅皮夠香脆,水牛芝士夠曬多,配埋香濃蕃茄仲有新鮮羅勒,一定係夾既味道 🤪 建議share食,因為都有6塊咁多😳✨「Iced Matcha Latte」尼杯要俾正價,都幾大杯又幾吸睛,茶味幾足,但🐻覺得唔夠甜唷 🤔 如果加番點糖漿就好啦 😌 價錢‼️$138 「All Day Breakfast」$108「Margherita Pizza」$50 「Iced Matcha Latte」

🐻推介‼️

✨「All Day Breakfast」

✨「Margherita Pizza」

✨「Iced Matcha Latte」

價錢‼️
$138 「All Day Breakfast」
$108「Margherita Pizza」
$50 「Iced Matcha Latte」