甜點相信女生怎會不愛❓由著名甜品大師Tony Wong👨🏻‍🍳,係K11 開既甜藝家又怎能錯過呢。成間店舖都好有藝術感,又高貴 又滿有花藝,女生入到黎 一定都忍唔住要影多幾張相打卡呢。款款曲奇餅乾都好吸引,精緻又感覺味道好❤️。今次就揀選左2款口味:迷李蝴蝶酥🎀、黑金芝麻曲奇🍪。前者Mini Palmier 滿滿牛油香而且好鬆化,味道不會過甜,真係會讓人一口接一口 吃個不停;後者Sesame Cookies 芝麻味道混口得剛好,喜歡芝麻味既朋友 一定會欣賞這種獨有既芝麻香呢。這家餅店一向用心製作,用既材料都選用優質食材:低糖、有機麵粉、法國牛油、法國果茸、海藻糖。仲無防腐劑,真係新鮮 令我食得安心呢。而且包裝造型美美的💕,臨近新年 仲有好多禮盒裝可以選購啊。最岩用黎送禮,夠高貴`夠體面 又好吃😋,相信大人小朋友都一定喜歡呢。如果唔喜歡。。咁就轉送比我吧😝😝😝 哈哈。