2022-07-29
今日約咗個朋友見面食lunch 係佢返工附近搵咗呢一間餐廳 佢大讚我揀得好 因為成間餐廳都係打卡位 置身花海中我就揀咗個和牛洋蔥漢堡至於朋友就揀咗個豬肉眼配牛肝菌汁我哋就再配咗兩個是日餐湯-蘑菇湯蘑菇湯濃濃好味道,我地邊影相打卡邊等主菜,送上嚟時都被賣相吸引。豬肉眼上嘅莎莎,顏色鮮豔,睇到胃口大增。豬肉眼食起嚟一啲都唔鞋口,仲覺得豬肉嚟講都真係幾嫩添,好食。伴碟嘅薯蓉都綿滑好味道!至於我個漢堡,夾有新鮮生菜,番茄,加埋炸洋蔥圈同滋味肉汁同牛味滿滿嘅和牛肉,用個鬆軟漢堡包夾住,啖啖都係大滿足!份量十足再食埋粗薯條,既邪惡又享受。叫左兩杯飲品,大熱天清爽下,熱情果薄荷梳打同西柚檸檬梳打。呢兩杯梳打真係好清新,酷熱天下飲落起,直程係身心舒暢,個人即刻醒左,而且味道帶酸,特別開胃。餐廳靚,食品飲品都好味,絕對有下次!
我就揀咗個和牛洋蔥漢堡
至於朋友就揀咗個豬肉眼配牛肝菌汁
我哋就再配咗兩個是日餐湯-蘑菇湯
餐廳靚,食品飲品都好味,絕對有下次!