2016-05-11 987 浏览
尋日同朋友小聚, 想食泰國野就來左呢間試下. 諗住甘多笑笑地點又係WTC 唔會差得去邊, 價錢仲相當貴係泰國菜來講.我地大食叫左成6,7樣野食, 但竟然無一樣係做得好既!! 個鍋巴仲要走左氣甘咬落林林地又硬身, 劣!!拼盤真頭係垃圾堆填區, D春卷極厚外層又硬, 冬陰湯味道差劣, 燒牛肉貴價細條無牛味, 豬頸肉過油煎過龍, 海鮮飯直頭你俾錢我我都唔想食落口, 又油益味重, 又少配料, 0分! 唔負都偷笑!甘既價錢, 竟然係我食過有史已來最差既泰國野, 連是但搵個Food Court既都好食過呢到, 極之失望!!埋單 每人5百, 食完感覺係食左垃圾落肚俾錢買難受, 以後唔會再來呢間野, 中晒伏!唔好意思無相俾你地睇, 呢D甘既食物我唔想影係我部機入面

唔好意思無相俾你地睇, 呢D甘既食物我唔想影係我部機入面
2016-05-10