2023-04-02
今次我地去左一個長期full booking既地方食Tea🍵呢度個入口好特別門口係一對粉紅色門(仲要係長期關埋門既😂😂我去到見倒以為自己去錯地方😂)打開門之後係一間有少少點點綠色燈既黑房一揭開個簾就見倒好多塊鏡面砌成萬花筒嘅走廊😍😍😍真係靚到即係嘩左聲🤭行過條隧道就見到成間都好花花好粉紅好紫既餐廳勁多打卡位完全係我杯茶🍵😂😂🤭平時個電話影嘅都係兩個仔女今日個電話影左好多selfie😚😝呢度咁靚梗係食甜品啦😋我地叫左🧁SWEETS PARADISE 二人甜點盛宴🍰$428/2位包括8款OMG 自家出品精選甜點每日由甜品師新鮮精心製造甜點 (每款2件)✨香橙柚子啫喱水晶菊花餃✨焙茶吉士腐竹脆片✨醬油杏仁脆片朱古力撻✨檸檬吉士布列塔尼酥✨青檸啫喱奶涷✨紅桑奶油忌廉包(配玫瑰洛神花汁)SCONES (每款1件)✨士多啤梨忌廉芝士英式鬆餅✨原味英式鬆餅包$60以下飲品 2杯我地揀左✨Honey Turmeric Latte✨Uji Matcha & Genmaicha Latte每款甜品既賣相同配搭都好靚好特別,我比較鍾意香橙柚子啫喱水晶菊花餃,因為係其他地方無見過🤤雖然呢間係打卡嘅餐廳😍但係每
呢度個入口好特別
今日個電話影左好多selfie😚😝
呢度咁靚梗係食甜品啦😋
包括8款OMG 自家出品精選甜點
每日由甜品師新鮮精心製造
甜點 (每款2件)
✨香橙柚子啫喱水晶菊花餃
✨焙茶吉士腐竹脆片
✨醬油杏仁脆片朱古力撻
✨檸檬吉士布列塔尼酥
✨青檸啫喱奶涷
✨紅桑奶油忌廉包(配玫瑰洛神花汁)
SCONES (每款1件)
✨士多啤梨忌廉芝士英式鬆餅
✨原味英式鬆餅
包$60以下飲品 2杯
我地揀左
✨Honey Turmeric Latte
✨Uji Matcha & Genmaicha Latte
每款甜品既賣相同配搭都好靚好特別,我比較鍾意香橙柚子啫喱水晶菊花餃,因為係其他地方無見過🤤雖然呢間係打卡嘅餐廳😍但係每一款既甜點除咗整得靚之餘仲好好味,唔會太甜,食晒都唔會覺得滯👍🏻