2015-06-20
又到每週happy Friday lunch! 我地randomly 選了這間餐廳!重點它可以book 一間房足夠給全條team 輕輕鬆鬆,有自己既空間食一餐開心既午飯![海鮮忌廉湯]我常常說,海鮮忌廉湯道道有,所以要做得俾其他人出色並不是易事!而呢個湯,非常足料!好有鮮味!再加少少他們給的牛油!簡單係大fit! 看圖!係湯身可以再厚多少少![安格c牛扒]5成真的是剛好5成!肉扒很厚而不銀!對於一個女仔來說,個份量其實有點大!特別之處在於配料!用木耳作配料可算是非常新鮮又健康!重點是那薯溶!它加入了黑松露!對於勁中意食黑松露的我,簡直是完美!牛扒就食吾哂,不過,那薯溶就一淡都吾放過!總結來說,價錢是同中環lunch 差不多!但勝在真的用心和好食!
[海鮮忌廉湯]
[安格c牛扒]5成