2022-12-06 107 浏览
名副其實的港女餐廳🤣我係俾個餐廳名吸引左🙈本來對食物無咩期望 純粹想去打個卡🤪但係! 好難得地食物係好食嘅 服務亦都好好😍一開始waitress有介紹一下餐廳出名打卡嘅飲品&甜品 (應該係知每個女仔都係嚟打卡😂)❤️大蝦龍蝦汁米意粉 (HK$168)❤️熔岩石山朱古力 (HK$108)甜品🤤 waitress有教埋我地點影到佢流心雖然我地影得有d fail😂 中間夾嗰層係我最鍾意嘅nutella😍 即刻心心眼左😍 好正🤤 美中不足係個雪糕唔夠正 說不出點解🥴]🍓🐻小熊粒粒草莓牛奶 (HK$68)❤️旺旺桃花玫瑰花蜜茶 (HK$)waitress好好會定時問使唔使加水😇]結論: 打卡之餘都有好野食 加上個餐廳名真係好浪漫💕 之後再試左佢tea set都好唔錯😇
名副其實的港女餐廳🤣
我係俾個餐廳名吸引左🙈
本來對食物無咩期望 純粹想去打個卡🤪

但係! 好難得地食物係好食嘅 服務亦都好好😍

❤️大蝦龍蝦汁米意粉 (HK$168)

[米意粉好得意😂 一粒粒好似飯咁 龍蝦汁嘅濃度都啱啱好👍🏼 賣相方面我覺得可以再好少少🤪]

❤️熔岩石山朱古力 (HK$108)

[好evil嘅甜品🤤 waitress有教埋我地點影到佢流心雖然我地影得有d fail😂 中間夾嗰層係我最鍾意嘅nutella😍 即刻心心眼左😍 好正🤤 美中不足係個雪糕唔夠正 說不出點解🥴]

🍓🐻小熊粒粒草莓牛奶 (HK$68)

[隻🐻成功俘虜咗我個心😇 好可愛😂 不過哩杯野就係as expected嘅甜 但有草莓🍓果肉都幾唔錯 但係真係幾甜🥴]

❤️旺旺桃花玫瑰花蜜茶 (HK$)

[好香嘅花茶 waitress好好會定時問使唔使加水😇]

心型waffle