2019-04-06
難得成班姊妹約齊人話要出嚟食飯,舉手舉腳都要嚟啦!😆食自助餐我就第一時間一定係去凍盤嗰度先,有沙律有海鮮,雖然選擇唔算非常之多,但係以午餐嚟 講,呢個選擇都幾夠我哋㗎啦😘再來見到佢哋啲 ham cheese 整齊咁排曬出嚟,其實真係好吸引㗎!同埋佢哋呢度有樣野我好鍾意嘅,係佢哋有得即叫即製粉仔呀!!!呢個真係好欣賞㗎!特別係我呢啲一冇澱粉質就會唔開心嘅女仔😂 同廚師夾好咗我想要啲乜材料之後,返去自己位度坐低等陣,就會有人送上嚟就有得食㗎😄而且佢哋仲有一啲中式嘅食物,例如呢個老火湯都幾出色,我自己都飲咗兩碗😂另外仲有一啲自家製嘅甜品都幾過好味嫁👏我哋觀塘地鐵站行過嚟都係講緊十幾分鐘嘅路程,所以都唔算話好難行!食完行去後面個海邊都好方便,過幾條馬路就到!所以食完飯喺度附近行下街散下心都幾好選擇❤