2019-01-07 299 浏览
今晚朋友介紹德福閣出咗個食海鮮buffet 有生蠔松葉蟹,正!好似又平又抵咁 就同朋友去食餐飽飽先🤤酒店晚市自助餐每位不用300蚊,真係好抵食buffet六點半開始,我哋早咗嚟,六點三可以先入座,等到六點半就可以出去拎野食喇!! 時間由六點半食到九點半,唔使好似有d自助餐咁分兩節時間,要趕住食完就走,可以多d時間慢慢食吹下水~~食物種類好多....黎個非常吸引嘅凍盤先啦~呢個價錢竟然有生蠔供應,而且大大隻,非常有誠意,真係超值!!生蠔超肥美仲有長腳蟹、青口、大蝦...等等長腳蟹好新鮮,大大隻,肉質夠結實刺身就有三文魚、八爪魚等燒蠔味道不錯,推介熟食有不同嘅選擇雲吞碗仔翅好特別,味道都得喎重有海鮮燉蛋食🤤🤤🤤每人一隻蟹皇銀絲蒸扇貝,幾大隻呀!味道唔錯🤤🤤🤤燒牛扒肉質軟腍,有牛肉嘅甘香!本人唔喜歡太生生果方面就有新鮮嘅菠蘿、哈密瓜、西瓜好甜甜品方面有梳乎厘,仲有賣相精美嘅甜點另外有專人炮製pancake!!裏面可以夾水果、干果、忌廉等餡料...醬汁就有士多啤梨汁、芒果汁同埋煉奶選擇~pancake好香蛋味丫!!!全晚嘅焦點就係呢個火焰布甸,八點準時開show,全場關燈,好有氣氛,好大火啊精

酒店晚市自助餐每位不用300蚊,真係好抵食

食物種類好多....

仲有長腳蟹、青口、大蝦...等等
長腳蟹好新鮮,大大隻,肉質夠結實

刺身就有三文魚、八爪魚等
燒蠔味道不錯,推介

熟食有不同嘅選擇
雲吞碗仔翅好特別,味道都得喎
重有海鮮燉蛋食🤤🤤🤤

每人一隻蟹皇銀絲蒸扇貝,幾大隻呀!味道唔錯🤤🤤🤤

燒牛扒

肉質軟腍,有牛肉嘅甘香!本人唔喜歡太生

生果方面就有新鮮嘅菠蘿、哈密瓜、西瓜好甜

甜品方面有梳乎厘,仲有賣相精美嘅甜點

另外有專人炮製pancake!!

裏面可以夾水果、干果、忌廉等餡料...
醬汁就有士多啤梨汁、芒果汁同埋煉奶選擇~
pancake好香蛋味丫!!!

全晚嘅焦點就係呢個火焰布甸,八點準時開show,全場關燈,好有氣氛,好大火啊精彩
呢個布甸係限量供應,只此一次,我分到一舊味道幾特別架

飲品方面有茶啡供應
仲有支裝汽水、罐裝啤酒🍻、蘋果汁🍹

有雪糕同朱古力噴泉,小朋友最喜歡!
雪糕有幾款口味選擇架,仲提供左topping比你自己加料

呢度除咗價錢相宜,食物質素都有保證! 服務亦唔錯~
所以性價比絕對係冇得輸!! 可以試下