2022-05-03 107 浏览
♨️Urban cafe旺角彌敦道566-568A僑建大廈2樓@urban.cafe.hk 💜今次去咗旺角上樓既貓Cafe,一去到門口已經有一部自動鞋套機套住對鞋先俾你入去夠晒衛生,入到去見到好多貓貓,原來旺角店有成40幾隻之多,而觀塘分店有60幾隻,隻隻肥肥白白生生猛猛,成間店咁多隻貓一啲味都冇而且超級嗲人,加上又唔需要入場費,所有食物即叫即整,仲俾你坐120分鐘我覺得好抵玩好舒服,見網上評論話地方比較細同貓貓玩,其實貓哋仲有一間大房可以自己入返去休息謝絕客人,我就覺得客人同貓貓融為一體一齊玩一路食好開心好close,今次體驗非常滿意,期待下次去觀塘分店👍🏻(臨走先知原來可以即塲買小食或罐頭餵貓貓,早知我都參與埋一份😅)🔷蕃茄麵包粒野菜沙律🔷芒果薄荷沙冰教得比較甜,應該揀少甜少冰🔷latte熱度好夠擺咗好耐都仲係暖🔷燒紐西蘭牛肉眼扒夠晒大塊無乜根好有咬口亦夠淋👍🏻🔷瑪格麗特拉絲水牛芝士手工薄餅唔算太大塊但夠香脆多芝士🔷香腸卡邦尼煙肉扁意粉正常發揮的卡邦尼🔷日本福岡栗子布朗忌廉蛋糕配雪糕食埋甜品圓滿結束是日快樂體驗😘食物:8/10抵食:8.5/10環境:8/10。。。#食在旺角 #旺角美
♨️Urban cafe
旺角彌敦道566-568A僑建大廈2樓
@urban.cafe.hk

🔷蕃茄麵包粒野菜沙律
🔷芒果薄荷沙冰
教得比較甜,應該揀少甜少冰
🔷latte
食埋甜品圓滿結束是日快樂體驗😘

食物:8/10
抵食:8.5/10
環境:8/10

#食在旺角 #旺角美食 #mongkokfood #貓cafe #貓 #貓貓 #香港美食 #香港好去處 #有得食有得玩 #美食推薦 #美食日記 #卡邦尼意粉 #牛扒 #pizza #coffeeholic #coffeetime #hkig #hkfoodie #foodiehk #foodie #hkfood #foodhk #hkfoodblog #hkfoodlover #hkfoodstagram #hkfoodblogger #hkfoodpic #foodporn #foodphotography #foodblogger