2022-07-19
係旺角T.O.P行行下街好肚餓突然好想打邊爐🍲上網搵一搵,先知道原來T.O.P開左間#打邊爐 🍲😋太肚餓既關係即刻沖左落去排隊,驚會好多人點解落到去又唔多人wo今次我地揀左澳洲和牛肩肉🐮 $298咁呢度係每人一鍋既見到佢有個巨塔#芫茜 火山濃湯🍲 我呢個#芫茜控 就忍唔住叫左啦🙈 都只係加$10😍再額外追加大蟹棒😍$32呢度坐位寬躺👍🏻我最怕打邊爐🍲個位好迫,會打都打得唔舒服,呢到就岩曬啦👍🏻坐位夠大,又好坐👍🏻店員服務都好好👍🏻坐低佢好細心同我地講邊到拎野食,當個鍋唔夠水又會好主動咁幫我地加湯👍🏻👍🏻每食完一碟牛🐮佢地都會好快咁過黎幫我地收👍🏻👍🏻野食方面又做得幾好,平時岀去食火鍋🍲放題,好多時係頭幾碟既牛🐮會好靚,之後就。。。屎咁差。佢地又唔會wo,我地叫左好幾輪d牛🐮都係keep住咁好👍🏻👍🏻👍🏻呢樣真係抵讚❤️❤️外面仲有好多配料可以比你自己拎,有丸類,蔬菜類等等。。。。另外野飲都有好多種,有細細枝既鴻福堂飲品,自家製既洛神花茶😍仲有汽水🥤食飽之後,出面仲有甜品可以拎。另外仲有個格仔餅機,比你食完又可以玩下👍🏻自己DIY整窩夫🧇食😋仲有部雪糕🍦機👍🏻我既評分(5⭐️為滿分)環境:⭐️⭐️
突然好想打邊爐🍲
上網搵一搵,先知道原來T.O.P開左間#打邊爐 🍲😋
太肚餓既關係
即刻沖左落去排隊,驚會好多人
點解落到去又唔多人wo
今次我地揀左澳洲和牛肩肉🐮 $298
咁呢度係每人一鍋既
再額外追加大蟹棒😍$32
外面仲有好多配料可以比你自己拎,有丸類,蔬菜類等等。。。。
食飽之後,出面仲有甜品可以拎。
仲有部雪糕🍦機👍🏻
我既評分(5⭐️為滿分)
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
服務態度:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
推薦:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
大將 (旺角)
📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place地庫FoodYum R1號檔