紅燒招牌3合1($95)今次終於一試何家千金主理嘅台式牛肉麵店,好彩夜晚食飯時間去到都唔使等位,仲撞到四太一家人喺隔離枱食飯🤣 黎到當然要試一試個招牌三合一先,紅燒牛肉麵湯底非常之濃郁,牛骨味濃,幾惹味,唔錯👍🏻 麵質可以揀硬度,叫左硬,粗粗地既麵食落煙煙韌韌咁又幾好。而三合一嘅配料有牛肚、牛𦟌同牛筋,牛肉做得幾鬆軟,其他就普普通通。成碗麵真心又唔係出面講到咁差喎😂 我仲覺得都算幾好食👌🏻🌶🍜麻辣牛肉麵 ($78)除咗叫左招牌紅燒味之外,我哋仲叫咗麻辣牛肉麵,湯底個麻辣味都算係幾香,食落唔算唔係好辣,就算唔係好食得辣都會接受到。不過麻辣嘅味就搶咗牛肉嘅鮮味,我個人覺得麻麻地,相對之下招牌牛肉麵就出色好多。多款滷味都算幾抵食,味道就不過不失,黎到想食都可以試下。飲品方面就唔係太抵了,成30幾蚊一杯。

紅燒招牌3合1($95)

🌶🍜麻辣牛肉麵 ($78)

多款滷味都算幾抵食,味道就不過不失,黎到想食都可以試下。

飲品方面就唔係太抵了,成30幾蚊一杯。