OPPA Coffee Bar Restaurant

2022-05-24 35 浏览
再次帮衬尖沙咀呢间人气高企嘅韩国餐厅🔥 一如以往呢间餐厅都系咁多人排队🤣🍗 蜜 糖 牛 油 炸 鸡 (半 只) $198🌟 无骨 +$10外皮香脆 炸粉唔会好厚 蜜糖香突出 内里juicy嫩滑 叫半份都绝对够食 炸薯条系加分位 份量多得黎又外脆内软😆🍡 鸡 肉 流 心 小 丸 子 $218原本好想试佢嘅芝士岩熔炒饭 但因为天气实在太热喇转咗食用炒饭而制成嘅芝士流心小丸子😙呢个小丸子系要自己整架 所以需要少少耐性🤣 食到有啲攰 有3种口味可以拣 分别系章鱼🐙、鸡肉同海鲜 我地拣咗鸡肉~ 首先要将炒饭、芝士、鸡丝同紫菜拌匀 然后将搅拌好嘅炒饭放入小丸子机 再倒入蛋浆 等到蛋浆半熟嘅时候就小心地将小丸子反转 咁样小丸子就会又圆又大粒架喇☺️

🍗 蜜 糖 牛 油 炸 鸡 (半 只) $198
🌟 无骨 +$10