2017-08-21
甜品起家既ATUM 先以甜品畫風靡一時 三年來人氣不斷 期待好耐會唔會有新搞作 終於出左個港女必食high tea set 😍😍😍價錢仲要好貼地 一如以往係要訂枱既!ATUM唔用傳統既英式三層架 用左個時代感d既透明盒今次雖然唔會即席係你面前畫 但係依然能夠令你充滿期待 廚師會一件件放上透明盒 如果要寫字當然都可以寫 不過廚師話甜品畫寫嘅效果會好啲 中間兩支粉紅色蛋白餅係會用液體氮浸過出氣 擺入口裏面可以做一個噴煙既效果 廚師同樣好有心機幫客人影相 📸當中咸點我最鍾意嘅係薯仔香腸沙律撻 同埋蟹肉沙律撻 仲有鵝肝凍批甜點就有南乳朱古力cake 好特別 👍🏻草莓泡芙有d菠蘿包皮既感覺 正!食完個tea set 有種說不出既滿足 😌 期待下次再食 $288+10% for 2位 包茶/果汁 有d special 先要加錢一個月食幾次都唔覺貴星期一至五供應 每日限量5份 14:45-20:00廚師話可能遲下會增加每日既供應不過未肯定
今次雖然唔會即席係你面前畫 但係依然能夠令你充滿期待
廚師同樣好有心機幫客人影相 📸