2017-10-17 242 浏览
觀塘工廈的西餐臥虎藏龍都唔係新聞,今日去開觀塘工作,留意到一家細間的西餐,裝潢比較raw, 人少少幾有氣氛。而我係比呢個牌吸引入去,$138任食真係啱晒食玉獸!一個價錢任食ribs夠哂吸引,仲要薯菜沙律都係無限追加。同男仔朋友來就最啱。咁啱爸爸最鍾意食燒排骨,所以今餐就同佢一齊去!而沙律仲好新鮮,有兩隻大蝦真心驚喜。其他套餐仲跟餐湯同嘢食!都係百幾蚊,抵食!叫得任食,本來都係打算塞飽個肚就算,出奇地原來質素都唔差!每客豬肋骨即叫即烤,保證熱辣辣。而面頭嗰層甜甜的蜜糖,令人再三回味,流哂口水。燒得好香,好惹味,有埋啤酒就仲正。而且每一條都幾多肉。而且第一客有兩份,好滿足!因為少食肉,我點了一份香煎鱸魚配虎蝦!鱸魚唔腥,灑上一點白汁都幾惹味。而且跟餐仲加埋薯菜所以唔驚唔夠飽。知道係香港能夠經營一間食肆都唔係一件易事,所以唔好介意行多幾步去支持下,隨時有驚喜!
而我係比呢個牌吸引入去,$138任食真係啱晒食玉獸!

而沙律仲好新鮮,有兩隻大蝦真心驚喜。

其他套餐仲跟餐湯同嘢食!都係百幾蚊,抵食!