2016-11-22
本身自已去街食野, 點好食我都唔會寫所謂食評, 不過今次都要寫.自巳本身好喜歡自助餐, 食生蠔同長腳蟹, 我老婆就鐘意食放題, 所以我地好少可以一齊出街食飯, 但朋友話元朗區有間幾好食既餐廳, 佢係自助餐加放題型式, 咁我就一家六口去試下. 佢原來有分食2個鐘或4個鐘, 我就揀左4個鐘慢慢食.一入到去待應好有禮貌帶我地入去, 見我個仔好細個仲好細心問我老婆要唔要high chair, 抵讚之後我即刻出去拎生蠔同長腳蟹, 返到黎我老婆己經叫左盤剌身放係度生蠔好正, 又大隻又鮮, 長腳蟹好夠味, 呢度已經回本lu, 剌身好新鮮, 又夠凍, 老婆叫左3輪放題有好多野揀, 我地係甘試, 樣樣都唔差, 細細碟可以試多D. 但出面自助餐仲有熱盤, 可惜太飽了飲品自助, 都好多款揀, 食到最尾甜品, 我自己少食甜野, 但我老婆話超正, 可以同酒店有得揮, 最緊要價錢都係2佰幾蚊, 酒店食的話加多個double先夠埋單, 呢餐我覺得超抵以後我會再黎, 加油
以後我會再黎, 加油