2021-01-10 852 浏览
今日天气冻冻🥶,人又系亏亏个几日㊙️。Lunch time 又系时候去帮衬小尘埃热饮取下暖<3我等待我既午餐期间(请见另一食评),我买左粒尘既桃胶胚芽米奶。呢杯只系得热饮,个容量都好似系细杯左(?)返到公司怨不及待咁饮返啖暖下个人先。由于佢个呢个系米奶,唔怕佢寒凉饮完M痛。将沉左系杯底既胚芽搅返匀,有麦香,更加吊起个米奶味,又香喷喷,又滑lulu。🥰🥰当然,呢杯热饮当然唔少得桃胶啦,大大粒,又有好多粒,将呢杯饮品既口感再进一步提升。不过呢同胚芽+米奶好似未能融为一件事咁(佢唔系唔夹,可能因为胚芽同米奶太好朋友,同桃胶呢样食材有个好多既对比系度)。不过饮完呢杯咁高纤又香喷喷既热饮,I’m back!💪🏻💪🏻

我等待我既午餐期间(请见另一食评

2021-01-06