2008-08-31
專登一行5人去試吓lee間東來順, 9月低前用vip咭有85折book咗8點鐘都幾多人....花雕醉雞 - 波波同姐夫話唔夠酒味, 但我自己就好滿意, d雞好滑, 食落有淡淡的甜味麻辣小象拔蚌- 象拔新鮮, 配以粉皮加麻辣汁, 正水晶羊肉 - 食落無羊味, 但都好食五味鴨舌 - 無セ特別京蔥扒大鴨 - 有好多京葱和筍片, d鴨肉夠"林", 個汁用嚟送飯好味上湯浸時菜 - 用咗菜心笛, 好嫩菲黃鰻糊 - 味道都ok, 用了細d的黃"鮮", 但就幾細珠賽膀蟹 - lee個真係唔得, 無味肥牛梅菜包 - 味道幾好, 好濃梅菜味, 但真係見唔到d肥牛黃金大餅 - 佢哋話ok, 我無試南瓜菊花糕 - 一層南瓜糕配一層菊花糕面, d 南瓜味重過菊花味, 清淡d, 幾好驢打滾–紅豆落加糯米皮卷, 外再灑上黃豆粉. 自覺煙煙韌韌, 好味雷沙湯圓 - 新鮮, 軟"林""林", 又不太甜, 好味菠蘿酥 - 賣相好靚,但菠蘿軟心太少, 甜味不夠上菜都幾慢但侍應很殷勤, 服務很好85折後埋單HKD11xx. 算係ok喇, 食物都有水準
book咗8點鐘都幾多人....
麻辣小象拔蚌- 象拔新鮮, 配以粉皮加麻辣汁, 正
水晶羊肉 - 食落無羊味, 但都好食
五味鴨舌 - 無セ特別
上湯浸時菜 - 用咗菜心笛, 好嫩
賽膀蟹 - lee個真係唔得, 無味
黃金大餅 - 佢哋話ok, 我無試
雷沙湯圓 - 新鮮, 軟"林""林", 又不太甜, 好味
菠蘿酥 - 賣相好靚,但菠蘿軟心太少, 甜味不夠
上菜都幾慢但侍應很殷勤, 服務很好
85折後埋單HKD11xx. 算係ok喇, 食物都有水準