2019-05-29 290 浏览
我夠膽講肥姐係全香港最好食嘅滷味 食咗咁多年都係冇變過 一樣咁好食 雖然每次嚟到都要大排長龍 排到肥姐隔離啲鋪頭都要痴張紙出嚟叫人唔好過界 但長長嘅人龍都比唔上我食肥姐嘅決心 今日去到 條人龍雖然長 但排咗10分鐘到就已經買到 所以大家唔好俾佢條人龍嚇親而錯失左一啲咁有水準嘅食物我每次去到都係食細大生腸同墨魚 其實食呢啲內臟最緊要都係乾淨企理唔好有異 繼而最重要嘅就係個醬汁 一定多同埋濃 所以Wasabi同埋甜醬都係要多 食起上嚟要攻鼻但係又要有口感 同埋$10 $8一串係邊度搵 其實我哋應該多多支持呢一啲嘅小食店 呢啲咁嘅店舖先係香港嘅傳統文化希望我哋真係會好好珍惜多多支持呢一啲小店