2021-06-29 187 浏览
又有一段時間沒有來了,今次跟朋友平日晚上來到,估唔到平日晚上都全場爆滿!一見到貓貓們即時令人心情療癒。今次跟朋友吃了二人餐,有湯、沙律,主菜兩份和飲品!南瓜湯,都幾creamy,好香南瓜味,不錯!沙律,沙律菜拌入了凱撒沙律醬,而且還有菠蘿和車厘茄作點綴,酸酸地很開胃!滋味2人小食拼盤,加$28點了小食拼盤,拼盤包括有炸魚寶、炸雞粒和薯角,魚寶點上沙律醬,味道特別鮮味,炸雞粒香口又嫩滑,而薯角外脆內軟,十分惹味!巴馬火腿拉絲水牛芝士手工薄餅,薄餅口感鬆脆,上面有可以拉絲的水牛芝士,加上咸香的巴馬火腿和茄醬,茄醬令整體不會有好漏的感覺,味道不錯!即磨芝士黑松露菠菜大啡菇忌廉意大利飯,意大利飯有好香的黑松露味而且creamy ,拌上不少大啡菇片,加上即磨芝士的咸香,味道惹味!百香果檸檬水果茶,茶底有三款可以揀,朋友揀左四季春,有淡淡的茶甘香,加上百香果和檸檬的酸,整杯感覺開胃!蜂蜜柑桔檸檬梳打,梳打有淡淡的蜂蜜甜味,不會太甜,加上柑桔檸檬,酸酸甜甜,特別解渴!
一見到貓貓們即時令人心情療癒。
今次跟朋友吃了二人餐,有湯、沙律,主菜兩份和飲品!
南瓜湯,都幾creamy,好香南瓜味,不錯!
2021-06-24