2018-03-14
利申:雖然我知好多人話難食,但base on 今次經驗,我哋order嘅嘢係好食,值得比好評同其他人一樣,都係拎咗coupon先嚟試食。由於見好多人都大叫中伏,都有啲心驚。去之前問清楚使用條款等(好cheap 啊!但怕中伏之餘仲要倒貼嘛)環境其實唔錯嘅,幾乾淨幾靚,仲有海景(不過我估佢安排大部份用coupon都坐另一邊,無海景) 見到meun....main course 要二百幾至三百尾一個仲要加一無飲品,又無一人/二人set...都幾貴...喺隔離海x城食個4-course set 都係四百左右都有海景....真心覺得呢度個價貴得嚟cp值亦低。最後好安全地叫左兩個最唔會出事嘅意粉: 卡邦尼同肉醬闊管面。果然不負眾望,呢兩個意粉唔單止無伏,仲出奇地好食!雖然個卡邦尼汁好似好水汪汪咁,但味道好食粉粉亦煮得啱啱好。肉醬闊管面好夠肉醬同茄香。可能無期望,所以感覺比預期中好好多!但見隔離枱份牛扒就中晒伏晒,肉乾爭爭 仲成碟血水,聽到個女仔話"件扒好難食" 其實好大機會唔關廚房事,係食材問題!比差嘅食材,點都唔會煮出好味,仲要收三四百蚊件扒,完全搵笨。幸好事前睇到食評無中伏!嚾各位用coupo
幸好事前睇到食評無中伏!
嚾各位用coupon嘅朋友,食意粉好喇!