2012-03-03
朋友介紹黎呢到食Dinner地方唔大, 好似間cafe 咁, 環境幾好, 好relax.6點已經爆場, 坐唔到靚位。個到有包, 焗薯, 意粉, 甜品, 可散叫, 可叫餐我地一人一個餐1) 黑醋雞扒漢堡配粗薯條, 食唔出有醋味, 雞炸得香脆, 配上醬汁, 好味。我至愛既粗薯真係好有薯味, 唔同m 記個d 係無薯味既。加左$11 仲有杯hazlut cappuccino, 佢話係星巴克咖啡, 沖出黎有個心形嫁, 好正。2) Mushroom Spaghetti 加$11 雲呢嗱cappuccino 再加$7 有個凱撒沙律, 意粉味道ok, 不過d汁比較"傑", 食晒成碟會比較"流", $7 有個凱撒沙律比預期中大碟, 味道ok, d 菜好fresh, 好爽口嫁!我好鍾意呢到d環境同咖啡, 我會再黎!
6點已經爆場, 坐唔到靚位。
個到有包, 焗薯, 意粉, 甜品, 可散叫, 可叫餐
我地一人一個餐
我好鍾意呢到d環境同咖啡, 我會再黎!