IT 而家唔至卖衫,旗下有好多间食市,同时间食物品质同卖相都好有保证,由其系又一城呢间,好有水准而且坐位好舒服🫶🏻Btw..而家好似兴一边卖衫一边食野,或者一边剪头发一边系咖啡店~crossover 系大势咁阿!· - - · - - · - - · - - ·🔸 蕃茄肉酱意粉 🍝$129🔸 士多啤梨蓝莓香蕉疏乎厘🍓🫐 $128· - - · - - · - - · - - ·✨蕃茄肉酱意粉🍝,非常丰富既肉酱加埋蕃茄甜酸度好好,意粉系幼细好挂汁,所以意粉都真心好赞👍🏻👍🏻🥞个疏乎厘班戟非常好食🤤空气感十足,食得出系用日本面粉做出嚟,特别香同埋配料既水果好鲜甜,而家系士多啤梨好甜既时候阿🍓🫐🍌好钟意呢个班戟,觉得会再encore 😋店员仲好好帮忙加水,唔怪之得系又一城既人气食店阿!

· - - · - - · - - · - - ·
🔸 蕃茄肉酱意粉 🍝$129
🔸 士多啤梨蓝莓香蕉疏乎厘🍓🫐 $128
· - - · - - · - - · - - ·

店员仲好好帮忙加水,唔怪之得系又一城既人气食店阿!
蕃茄肉酱意粉
士多啤梨蓝莓香蕉疏乎厘班戟
等候时间
10 分钟 (堂食)
士多啤梨蓝莓香蕉疏乎厘班戟
  • 士多啤梨蓝莓香蕉班戟