喺旺角發現咗一間玩味十足嘅cafe風格上同一間我都去過幾次嘅cafe style幾相似 不過得意嘅嘢唔嫌多~係咪先!餐廳位於旺角TOP 4樓餐廳佔用左大半層!主要分左三個唔同decor既corner 每一邊都有自己嘅特色裝修設計今日過嚟食Lunch 人流較少仲可以自己揀位添勁多有趣裝飾擺設嘢食種類唔算好多 主打泰式fusion菜菜式名都係走搞笑風格~ 但相比起另一間 呢度嘅正經菜式名就多啲lol泰式肉碎豬頸肉pizza第一次食泰式pizza微辣嘅肉碎配上甜甜嘅豬頸肉片 加埋脆卜卜嘅Pizza底 又幾match 啖啖蟹肉擔擔飯Plating加分!一啲都唔手軟嘅蟹肉同蟹子!擔擔面就食得多~擔擔飯真係第一次食盞鬼嘅口感 同擔擔面一樣有勁多嘅花生碎 加埋麻辣嘅味道 原來擔擔同飯都幾襯架喎!士多啤梨玫瑰梳打Overall 食物質素俾我哋想像中好有驚喜!對得住呢個價位而且餐廳環境都好大好舒服 影相位又夠多 同幾個朋友一齊食嘢傾吓計 呢度絕對係一個幾好嘅選擇!最尾一定要喺呢幅打卡牆留影先走呀
喺旺角發現咗一間玩味十足嘅cafe

嘢食種類唔算好多 主打泰式fusion菜

泰式肉碎豬頸肉pizza

第一次食泰式pizza

啖啖蟹肉擔擔飯
Plating加分!一啲都唔手軟嘅蟹肉同蟹子!
擔擔面就食得多~擔擔飯真係第一次食

士多啤梨玫瑰梳打