我哥⛹️無意中發現銅鑼灣有間運動主題餐廳,幫襯過後大讚店內裝潢好型格,即刻介紹俾我。襯星期六番工放一點一早約定朋友黎食番個午餐!餐廳就喺希慎附近,搭lift上2樓就已經到。餐廳佔全層,空間感十足!沿住跑步徑行,感覺有趣!經過又有桌球、足球機,真係地方夠大先擺得落!😏牆上的球衣哥哥都有件⋯⋯哈哈!坐窗邊望住來來往往的叮叮,景觀不錯籃球杯、籃球餐墊🏀牆身整locker ! 一個字 型!我地分別叫左兩個套餐一齊share。是日餐湯係盧筍湯,入口有些沙沙的口感。烤美國肉眼扒:一咬落去肉汁超豐富,口感好鮮嫰,肉味濃郁,還有青菜沙律和一些配菜,減少膩感之餘又增加飽肚感!迷你肉丸扁意粉:肉丸加意粉一向係經典組合!迷你肉丸肉味好香濃!無記錯至少有5-6粒!茄醬夠多夠杰身,有不少茄肉,味道特別濃郁!扁意粉好有嚼口,沾滿茄醬唔會乾爭爭好好味另加$20 要杯凍朱古力,而凍檸茶就不用加錢。就這樣渡過左一個下午

😏牆上的球衣哥哥都有件⋯⋯哈哈!

坐窗邊望住來來往往的叮叮,景觀不錯

籃球杯、籃球餐墊🏀

牆身整locker !

一個字 型!

烤美國肉眼扒: