2011-01-04 8 浏览
一入去店員本身想安排我地坐 "他他咪" 但係要著鞋就著左普通台喇安排坐好之後就有兩杯冰凍既梅茶比我地 同埋有一張MENU我地望住張MENU一頭霧水.. 雖然係有漢字但係真係唔明係乜.. 例如 茶巾? (飲完茶抹嘴既毛巾?)等左一陣就有個店員好耐心咁介紹.. 最後想食既都冇晒.. 例如最出夠既蘋果批同之前提到既毛巾..咁就叫左大福同和果子價錢同係CITYSUPER買返屋企食差唔多.. 味道都好相似但最值得一提係呢度既環境, 小弟一去到就影左好多相.. 之後PO左上FACEBOOK 個個都問我係咪去左日本 哈哈的確呢度既裝修好有風味, 好特別!! 天后自此就多左一個有特色既甜品鋪喇! 哈哈 以後一定要再黎試蘋果批同埋茶巾!!
安排坐好之後就有兩杯冰凍既梅茶比我地 同埋有一張MENU

冰梅茶?

咁就叫左大福同和果子
好睇又幾好食

草莓大福 好好味

以後一定要再黎試蘋果批同埋茶巾!!
2010-12-28
冰梅茶?