觀塘峇里島style既打卡Cafe超適合拍拖男女朋友或者鐘意影相既你黎呢度食野 同埋真心岩依加因為疫情而無得去旅行但又想有渡假去左旅行既感覺既你因為呢度既裝修 都真係好bali feel 門口已經有一個由乾花拼齊做既拱門可以企係拱門下影相 另外有一個鳥巢,可以比大家影長腿照不過我會叫佢做椰子多d🤣🤣除左門面打卡之外佢既每一張檯都會有花瓶 每個花瓶都襯左d乾花係度☺️ 好岩影食物相 至於食物方面我今次叫左兩個主食蟹肉鮮蝦椰香叻沙意大利飯好香既叻沙味 椰香味很突出我個人好鐘意佢面頭有幾粒三文魚籽 食入去有少少爆汁感令到呢個意大利飯再加左口感有蝦肉有蟹肉 食完成個飯好有滿足感佢有少少洋蔥係入面 有多少少既咬口成個配搭都幾出色香煎溶芝士澳洲和牛漢堡配薯條個人勁鐘意果芝士 溶溶地咁樣 配埋充滿牛油香既漢堡 真係一流佢既澳洲和牛漢堡好juicy 唔會太乾身 有肉汁D肉汁滲左出黎落d薯條度令到果薯條更加好食薯條脆口 唔會係淋晒果種飲品方面Strawberry Avocado Smoothie士多啤梨味都幾重 好岩鐘意士多啤梨既人,而牛油果本身果味係偏淡,仔細飲會有少少牛油果味成杯野都唔會太甜都無果種好
觀塘峇里島style既打卡Cafe
超適合拍拖男女朋友或者鐘意影相既你黎呢度食野
因為呢度既裝修 都真係好bali feel
門口已經有一個由乾花拼齊做既拱門
可以企係拱門下影相
另外有一個鳥巢,可以比大家影長腿照
不過我會叫佢做椰子多d🤣🤣

甜品方面
法式焦糖卡士達梳乎厘班戟
梳乎厘班戟超重蛋香味
每一啖都會散發住蛋香味
佢既空氣感十足 原先食完個burger同飯都夠飽 但食佢果陣 又唔會過飽
配合上面既焦糖同卡士達
又唔會過甜