餐厅: 美心皇宮 (屯門大會堂)
资讯:

2010-05-09 24 浏览
星期六放咗工三個人去飲茶,十二點半到,預咗要等一排,不過都唔緊要,因為都好好味。美心皇宮環境幾光猛,同埋有車仔堆,有紙選點心,啲服務員都好勤奮。 鳳眼餃—好正,皮唔算好薄,但係上面啲翅同蝦子幾好睇,下面粒蝦好鮮好甜,總之好好味!旦王燒賣—好薄皮,上面粒旦都幾香,不過如果冇咁干會更PERFECT,下面粒燒賣豬肉好好,好有肉汁!山竹牛肉—汁同牛肉係分開上,唔似其他酒樓會倒落去就算,好比心機,味道當然好!咖哩魷魚—好有驚喜,平時其他酒家都會好鹹同埋好靭,哩間好唔同,佢係汁好香濃而不鹹,而且魷魚係好林,好厲害!基本上我哋都食得好滿足,以後我諗我哋都會去哩間食嘢飲茶!

基本上我哋都食得好滿足,以後我諗我哋都會去哩間食嘢飲茶!
山竹牛肉
咖哩魷魚