🏮朋友食过话好有日本风,好似置身于喺日本🇯🇵云丹沙律杯,卖相超靓🤩有靓海胆鲜带子放系沙律上面,见到呢杯沙律已经好开胃,下面底仲有黑醋汁伴沙律令我好想快啲上第二度菜😂因为太吸引我个胃啦🤣好味🌟🌟🌟🌟🌟🍣极上寿司盛合,呢个正丫有我钟意食嘅放晒系度😝三文鱼子寿司,海胆寿司,帆立贝寿司,墨鱼寿司,三文鱼寿司,左口鱼裙边寿司😚好新鲜好味🌟🌟🌟🌟🌟🦞龙虾三点刺身😍龙虾刺身真系系香港好少食,多数伊面底🤣呢个刺身超鲜甜,只龙虾仲郁,新鲜度真系满分👍🏼油甘鱼切得劲厚👌🏼又系满足满分满意🥹好味🌟🌟🌟🌟🌟💯🦀味噌蟹甲罗呢个系我食甲罗烧最好食,系计埋去日本食㖞😂味道调教得刚好,仲有飞鱼子捞埋一齐,食落一粒粒爆炸咁嘅口感,超正👍🏼好味🌟🌟🌟🌟🌟💯🦪浜烧盛合,烧带子要饮埋烧出嚟嘅汁,因为嘅鲜甜味可以连同带出,蚝个尺寸同我只手差唔多大,劲大只烧出嚟缩埋就唔会太细粒,𠮶种饱满咁系个厚度莫名其妙嘅开心😌好味🌟🌟🌟🌟🌟🍤海鲜天妇罗入边有番薯炸虾炸面,炸到脆卜卜自己再放七味粉,真心同日本食无分别😝好味🌟🌟🌟🌟🌟🥩鹿儿岛A4和牛锅一啲都唔嚟俾平嘢🤩和牛超级好,食证明真系A4👍🏼蔬菜好食个重点系因为个汤底超正,我饮咗两大碗😝好
🏮朋友食过话好有日本风,好似置身于喺日本

好味🌟🌟🌟🌟🌟💯

🍡甜蜜小丸子好甜,啱晒食完味增令到个味蕾可以平衡返,大满足感

🚻店内有独立男女厕
🪑目测坐位50人