(非会员)
2008-01-12 18 浏览
我地order左1個tea set,1個凍檬同埋1個飯 先講我個凍檬~雞絲大蝦凍檬($36)無難度之作,亦唔見得十分好食!!d蝦仲要開邊,以為佢有咁好比咁多隻我...我唔食蝦,比晒我老公,佢話好乾呀 到老公個飯啦~香茅豬柳飯($38)呢個反而唔錯,豬柳夠'林'又香口!不過跟餐果碗菜湯好難飲呀,好咸又多油 到個tea set啦($26連特飲)~原先想食炸蝦餅,但等左好耐,d野差不多食完仲未上菜!追問之下原來蝦餅賣晒唔問個waitress都唔知呀,又唔主動話比客知,迫於無奈轉左個越式春卷呢4條春卷非常唔抵食,好細條同埋炸完都'林'架!春卷炸完應該脆口架嘛... 最值得一提既,間鋪人手太少,好多客由落單到等食物都要等好耐;而且仲見到有d等得唔耐煩走左呀!同埋waitress唔主動(雖然有禮貌),餐廳格局又似茶餐廳,食物價錢又唔算平~所以唔值得再去啦
我地order左1個tea set,1個凍檬同埋1個飯
先講我個凍檬~雞絲大蝦凍檬($36)

到老公個飯啦~香茅豬柳飯($38)

凍檬
豬柳飯