2021-08-16
幾經辛苦終於book到依間人氣燒肉店-本陣. 原來而家有「夏祭」主題!除咗有夏祭遊戲同特色小食🍱首先竟然有我最鐘意既波子汽水任飲. 我地點了$299豪華燒肉放題, 可以任點和牛拼盤, 海鮮!!值得一提既係肉類可以選擇三種唔同味道, 燒汁,鹽燒和辛辣, 啱晒同台唔同人既口味!! 個人特別喜歡厚切牛脷, 好有咬口. 還有牛五花, 入口即溶. 放題店當中, 本陣既熟食好有誠意, 大大碗石鍋飯同泡菜豆腐煲, 仲有拉麵添! 同埋佢個甜品-木魚窩夫好正, 入面有麻薯啊. 服務人員好有禮貌, (坊間好多放題店職員都忙到黑口黑色), 還有食物上台速度好快, 建議不要一次過點太多食物以免唔夠位放,食完仲可以玩埋夏祭遊戲, 穿著浴衣 打卡溫馨提示❤️入座前可以係門口玩咗夏祭遊戲先,挑戰釣起6條小魚,仲有全單29% 折!食物款式仲新增咗祭典必食小食,包括炸雞、爆谷, 小丸子 等⋯同埋任飲波子汽水啊!
原來而家有「夏祭」主題!除咗有夏祭遊戲同特色小食🍱
溫馨提示❤️