餐厅: 大家樂 (粉嶺名都商場)
资讯:

2008-08-12 55 浏览
一直以黎都唔太明白 , 點解我阿媽同細佬成日都食大家樂 ,佢地有o個 d 唔知點樣儲積分有現金 coupon or 下午茶優惠 ,阿媽級貪小便宜我都還可理解 , 但係連我細佬都可以一日三餐食 ?今晚就同佢地落左樓下食鐵板餐 , 細佬帶住三張十蚊卷 ,三個餐分開三次叫三次比錢 , 就可以 total 平 $ 30 即係 ... 阿媽o個個泰式生菜包餐配咖喱軟殼蟹 , 只係 $27 包一杯青檸梳打 , 個生菜包好迷你 , 得一 dull 仔肉碎 ,不過幾好味 , 好香泰國香葉味 , 仲有個飯都 ok 有少少咖喱香我叫左鐵板燒春雞拼海鮮棒餐 , 配黑叔汁 ~ 好味道酥皮湯都好味 , 不過佢叫周打魚湯但係得 d 薯仔粒洋蔥粒海鮮棒又夠熱又脆 , 有 d 蝦有 d 墨魚肉咁 ~細佬食紐西蘭西冷牛扒 , 食左佢少少蕃茄汁 , 有 d 茄肉o家塊扒上面有塊香草蒜蓉牛油 , 佢話好好味喎以食碟頭飯 or 燒味黎講 , 大家樂真係唔平 ,但食鐵板呀火鍋呀o個 d , 都真係幾抵食o家 ^^
一直以黎都唔太明白 , 點解我阿媽同細佬成日都食大家樂 ,

今晚就同佢地落左樓下食鐵板餐 , 細佬帶住三張十蚊卷 ,

我叫左鐵板燒春雞拼海鮮棒餐 , 配黑叔汁 ~ 好味道
酥皮湯都好味 , 不過佢叫周打魚湯但係得 d 薯仔粒洋蔥粒
海鮮棒又夠熱又脆 , 有 d 蝦有 d 墨魚肉咁 ~
塊扒上面有塊香草蒜蓉牛油 , 佢話好好味喎

以食碟頭飯 or 燒味黎講 , 大家樂真係唔平 ,
但食鐵板呀火鍋呀o個 d , 都真係幾抵食o家 ^^
鐵板燒春雞拼海鮮棒餐
紐西蘭西冷牛扒餐