2003-10-03 14 浏览
岩岩係第二個post講起粢飯,就諗番起渣甸坊d上海鋪。點知見到呢度既post,先至發現我上次係度post錯野,5月10號個d comment係俾新上海香港麵家個邊,sorry呀,兩邊鋪頭既名實在太似了......雖然都成好耐無入去食過野,不過佢地d服務唔係咁差,尤其是對學生好好,我地以前成日一大班人入去食,佢地專登叫我地上樓上坐,個段時間真係我地坐晒咁滯,好free!學生坐上去仲一人一杯free豆漿,雖然唔知點解不過坐樓下無ga~~我仲記得有次想叫多杯豆漿,個阿姐居然唔收我錢,真係勁好人!!所以我地出黎食lunch呢度係黎得最多~~不過呢,有時唔駛返學就咁走去食,我地無著校服唔當我地係學生,d態度真係無咁好,不過都唔係差就真的。p.s.呢度d粢飯都唔差,不過我覺得香港麵家好似新鮮d好食d。