2021-07-23
🍽小曼谷海鮮燒烤屋 (九龍城)📍九龍城太子道西398號御太子地下1-3號舖.最近係咁同牛先生係咁食泰國嘢,咁冇理由唔嚟九龍城啦~ 中學喺九龍城附近,一定有食過小曼谷。可能人大咗,以前明明覺得好貴。平時都係去隔離舖頭分店,今次嚟呢邊。兩個人食啲份量真係好大份,又要拎走拎走帶飯。.🍛小曼谷炒飯 $98蛋包飯入面係菠蘿炒飯,超級大碟,係四人份量。🍲鐵板豬頸肉啫椰菜苗(馬拉盞) $92椰菜苗真係好好食,仲要有豬頸肉,啲油雖然真係好肥不過都食晒。馬拉盞好香,好彩以後叫個飯。🍗雞腎串燒 $16🍗 雞肉串燒 $16. #利利仁飲食雜誌九龍區 #泰國菜 #小曼谷 #九龍城美食 #thaifood #thailand #黃埔 #九龍城 #海南雞 #海南雞飯 #沙嗲 #串燒 #炒粉絲 #啤酒 #椰汁#黃埔美食 #紅磡美食 #紅磡 #yummy #foodiehk #hkfood #kowlooncity #kowloon #southasian #東南亞 #summer #spicy #hot #beer #changbeer
📍九龍城太子道西398號御太子地下1-3號舖
最近係咁同牛先生係咁食泰國嘢,咁冇理由唔嚟九龍城啦~
🍛小曼谷炒飯 $98
蛋包飯入面係菠蘿炒飯,超級大碟,係四人份量。
🍲鐵板豬頸肉啫椰菜苗(馬拉盞) $92
🍗雞腎串燒 $16