2021-09-16 740 浏览
今日一如平常放工後唔知食乜,咪去嘉餸加餸啦。 叫一盒淨餸,叫左豆卜豬肉和豬扒。 平時份量都ok正常。諗住俾多10蚊 35蚊叫兩淨餸應該餸會多過25蚊既兩餸飯。 平時都好正常,點知今日一個帶眼鏡肥肥地既阿姐(應該新來)之前未見過。佢俾左淨餸份量係兩餸飯 既餸既份量。 我駛乜俾多10蚊買淨餸,想多啲餸碼。如果一早知係咁 我叫兩餸飯都得啦。 我覺得佢哋無劃一份量標準。新來唔識就俾咁少。 講真 你俾得人選擇兩餸飯和淨餸。就應該有唔同量。 俾多10蚊,但份量同兩餸飯一樣。仲少左白飯tim. 咁同欺騙有咩分別。 下次都係唔再幫襯。 街坊們,幫襯前要慎重諗諗。 食老麥仲飽過佢。😡😡😡
2021-09-16
外卖自取