長文慎入👉🏻呢間酒樓啲侍應目不斜視,可能塞住耳仔又聽唔到嘢,講晒唔該舉手都請唔到人過嚟幫你執嘢,張枱細唔夠位擺嘢,唯有自己serve自己,都算數,心諗而家酒樓經營困難人手不足就體諒吓啦。到最尾,因為叫多咗嘢食要攞個盒,叫咗兩個都冇反應又係目不斜視,幾經辛苦截到一個好似好忙嘅黑衫短裙侍應,講晒唔該拎個飯盒,個阿姐好惡咁問我要唔要袋呀?佢真係面部表情同埋聲線都係惡,好不願意,呢個時候真係忍唔住,回應佢,要啊唔要點攞啊,跟住佢又怒回我一句:有d人唔要㗎嘛,我梗係要問你啦!嬲嘅點係你問我要唔要袋係正常,但係唔係用咁嘅態度惡言,我有禮貌咁請你幫我攞個盒,換來你咁嘅態度真係佛都有火啦!嘢食包括:菜肉餃, XO醬炒腸粉,蝦球麵都係冇味的!總結:俾加一冇服務比氣你受,食物又唔見得好味!之前食過晚飯已經覺得唔使再幫襯,今次唔記得咗再幫襯又自己攞嚟中伏😟😟😟
長文慎入👉🏻呢間酒樓侍應目不斜視,可能塞住耳仔又聽唔到嘢,講晒唔該舉手都請唔到人過嚟幫你執嘢,張枱細唔夠位擺嘢,唯有自己serve自己,都算數,心諗而家酒樓經營困難人手不足就體諒吓啦。到最尾,因為叫多咗嘢食要攞個盒,叫咗兩個都冇反應又係目不斜視,幾經辛苦截到一個好似好忙嘅黑衫短裙侍應,講晒唔該拎個飯盒,個阿姐好惡咁問我要唔要袋呀?佢真係面部表情同埋聲線都係惡,好不願意,呢個時候真係忍唔住,回應佢,要啊唔要點攞啊,跟住佢又怒回我一句:有d人唔要㗎嘛,我梗係要問你啦!
嘢食包括:菜肉餃, XO醬炒腸粉,蝦球麵都係冇味的!
2025-08-07